CAMPUS FOTÓ - EGYETEMI FOTÓÜGYNÖKSÉG

Mónus Anikó -

Mónus Anikó

Kommunikáció – informatikus könyvtáros szakon végeztem 2009-ben a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskolán. Szakdolgozatom témája a portréfotózás volt.

A fotózás kezdete nálam a középiskoláig nyúlik vissza, akkor még komolyabb céljaim nem voltak vele. Mindent fotóztam, ami az utamba került, a virágokat a kertben, az embereket az utcán, az árnyékokat a falon. Rájöttem, hogy a meglévő fényképezőgépünkkel nem tudok mindent úgy visszaadni, ahogy azt szeretném, ezért egy komolyabbra volt szükségem. Az első tükörreflexes fényképezőgépem körülbelül ötvenedik fotója nem várt sikert hozott számomra. 2006-ban a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság által meghirdetett fotópályázaton nyertem a képpel. Később kiderült, a fotót egy nemzetközi projekt részeként Brüsszelbe küldték, így Magyarországot képviselve három emlékezetes napot tölthettem el a belga fővárosban.

A 2007-es debreceni EFOTT fotózása volt az első munkám az ügynökségnél. Azóta számtalan egyetemi rendezvényt dokumentáltam.

touchphoto © 2011 Privacy policy


Flash website powered by Moto CMS