Önismereti tréning

2016 márciusától már nem tartok heti két alkalommal rendelést a Budai Egészségközpontban. Székhelyemet áttettem Noszvajra, ide várom mindazokat, akik az előadásokon túl személyesen is találkoznának velem.

2016 júniusától Önismereti tréningekre jelentkezhetnek az érdeklődők, illetve a céges partnerek. A tréning helyszíne az Eger melletti, festői Noszvajon található Csendülő.
CSENDÜLŐ - https://www.facebook.com/csendulo/

Az önismereti tréning - a kiválasztott napon - 11:00 órától 15:00 óráig tart, egy csoportba maximum 15 főt tudunk fogadni. A tréning díja 23.900 Ft, melyre jelentkezni itt lehet.
A jelentkezés kitöltése után kolléganőim felveszik Önnel a kapcsolatot.

“A boldogságot csak következetesen lehet elérni, ha önmagamra fel tudok nézni, és a másik is felnéz rám.”

Az intenzív önismereti tréning elsősorban azoknak szól, akik alacsony önbecsüléssel rendelkeznek, netán valamilyen fontos döntés, változás szükségességét érzik az életükben, de még nem szánták el magukat az első lépés megtételére.

“Az önismeret valójában azt jelenti: emberként élni. Merj szembenézni a saját tükörképeddel! Ez az első lépés a talpra álláshoz. Harc, amit meg kell vívnod a menekülések helyett. Egy napon pedig nemcsak a sajátodéba, de mások szemébe is büszkén nézel majd.”


Jegyvásárlás
Kapcsolat

Hydelight Event and C. Kft.
4001 Debrecen, Pf. 166.
Adószám: 22635480-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-075764

E-mail: iroda@csernusdoki.hu

http://csernusdoki.hu
http://facebook.com/csernusdoki
http://twitter.com/csernusdoki